Bingo Bonus

Spelbolag Bonus Länk
Leovegas Sport 100% bonus upp till 1000kr. Dessutom matchar Leovegas ditt första spel upp till 200kr i mobilen

Det går inte att blunda för den enorma bingoboom som i dag löper genom Sverige. För några år sedan var man som bingointresserad tvungen att bege sig till en bingohall på stan för att spela bingo. I dag räcker det med några knapptryck för att hitta hundratals virtuella bingohallar på nätet.

Om du vill spela bingo på nätet ska du absolut utnyttja en bingo bonus. Med en bingo bonus får du mer pengar att köpa bingobrickor för. En bingo bonus innebär helt enkelt att du delvis spelar med bingosidans pengar!

Hur fungerar då en bingo bonus? Först måste du ta reda på vilken sorts bonus det handlar om. Det finns nämligen tre typer av bingobonusar. För det första kan du få helt gratis spelpengar så fort du blir medlem på en bingosida. För det andra erbjuds du i princip alltid en insättningsbonus på din första insättning. För det tredje kan du räkna med att bli belönad med lojalitetspoäng för varje bricka du köper.

Gratis spelpengar är något som är i det närmaste unikt för bingo på nätet. En sådan bingo bonus aktiveras direkt när du blir medlem på en bingosida. Notera att det inte är alla bingosidor som erbjuder denna typ av bonus, men undantagen är ganska få. Den summa gratispengar du får är ganska liten, normalt 50 kronor. Tanken är att du ska få möjlighet att testa bingosidans utbud så du kan se om du tycker om just den bingosidan. För vissa bingosidor är gratispengarna alltid låsta, vilket innebär att bara kan ta ut eventuella vinster. För andra bingosidor kan du ta ut pengarna om du omsätter dem ett visst förutbestämt antal gånger.

Insättningsbonusen är den vanligaste formen av bingo bonus. Så fort du gör en insättning av egna pengar till bingosidan aktiveras denna bonus. Bingosidan skjuter helt enkelt till en viss summa pengar till din insättning. Det handlar ofta om en matchad bonus, det vill säga en bonus på 100 procent av insättningen. Notera att det alltid finns ett tak för hur stor summa bingosidan kan skjuta till. Det finns alltid omsättningskrav även för denna typ av bonus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *