Champions Leauge-finalen Juventus-Real Madrid

Spelbolag Bonus Länk
Leovegas Sport 100% bonus upp till 1000kr. Dessutom matchar Leovegas ditt första spel upp till 200kr i mobilen

Imorgon lördagen den 3/6 spelas den största klubblagsmatchen i Cardiff, nämligen finalen i Champions League mellan Juventus FC och Real Madrid.

För att få extra mycket pengar när du sätter ett spel på CL-finalen mellan Juventus FC och Real Madrid rekommenderar vi några av de bästa bettingbonusarna du kan hitta, för den bästa spelupplevelsen.

När sänds CL-finalen i tv?

Du kan se matchen på TV3, Viaplay.se eller Viasat Ultra HD, sändningarna börjar kl19.30 och avspark i matchen beräknas till kl20.45. Då ska europas bästa klubblag i fotboll göra upp om bucklan i Champions League.

Bästa bonus på Champions League finalen

Leo Vegas Sport

 

Leovegas Sport är en ny satsning för 2017 från det populära casinobolaget Leovegas. De vet hur man kryddar en riktigt fin insättningsbonus och erbjuder nya spelare 100% välkomstbonus upp till 1000kr. Som kampanj under Champions League-finalen boostar de din eventuella vinst med 500%

Skaffa konto på Leo Vegas Sport inför CL-finalen >>

Om man kollar snittoddset för alla spelbolag på Betbrain i matchen Juventus-Real Madrid ligger det i skrivande stund på 2.96, 3.13 & 2.68. Dvs en svag favör för Zinedine Zedane´s Real Madrid.