Leo Vegas Insättningsbonus

Spelbolag Bonus Länk
Leovegas Sport 100% upp till 3000SEK
(18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 29 nov 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 6x omsättningskrav till min. odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.)

Nya spelare i Sverige kan dra fördel med Leovegas Sport och få upp till 100% insättningsbonus upp till 2000kr och totalt 30 freespins när man blir ny kund.

Kom ihåg att erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Minsta insättning är 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

När du gör din första insättning blir du premierad med insättningsbonus som baseras på hur stora insättning du gör.
LeoVegas Sport är inte direkt en spelsajt som agerar blygsamt. LeoVegas syns överallt och satsar mycket på att bli en stor aktör på spelmarknaden. Det är inte så konstigt att man gör det. Det finns ju en stor konkurrens spelsajterna emellan.

Konkurrensen kan vi spelare verkligen tjäna på! För att bräcka varandra och stå ut från mängden är det många spelbolag som erbjuder mycket fina erbjudanden. Det kan handla om en gratis välkomstbonus på någon hundralapp eller ett visst antal gratis spelomgångar (free spins) på en videoslot för nya medlemmar, men vanligast är ändå insättningsbonusen på sport.

En insättningsbonus är en bonus som du kan aktivera när du gör en insättning till en spelosajt. Vi tar ett exempel. Du blir medlem på en spelsajt som har en matchad insättningsbonus (100 procent på din insättning). När du sätter in just 1000 kronor får du alltså ytterligare 1000 kronor att spela för.

Så här fungerar LeoVegas insättningsbonus

Hos LeoVegas Sport får du en bra insättningsbonus . Du kan få fina bonuspengar som ny medlem på LeoVegas.

Det fungerar så här. Du får 100 procent i bonus på din första insättning upp till 2000kr. På en insättning på 500 kronor får du alltså totalt 1000 kronor att spela för.

Leo Vegas är ett av de absolut mest populära svenska spelbolagen för tillfället. Det är en kombination av ganska omfattande marknadsföringskampanjer, ett spelutbud av rang och utmärkta erbjudanden för både nya och gamla spelare som gör att Leo Vegas har en mycket stark ställning. Just välkomsterbjudandet som nya spelare kan ta del av kan vara en mycket lukrativ historia, inte minst eftersom Leo Vegas delar ut freespins direkt vid registrering och i samband med den första insättningen.

30 freespins att hämta för nya spelare

Leo Vegas utgår från idén att nya spelare förmodligen vill prova på spel om pengar utan att först behöva riskera sina egna pengar innan man sedan tar steget till att bli en insättande spelare. Leo Vegas erbjuder därför alla nya spelare möjlighet till freespins på slots som aktiveras registreringen och insättning. Det är helt enkelt bara att klicka igång hjulen på mycket populära slots från NetEnt och hålla tummarna för att gratissnurren ger utdelning.

Det är ett intressant drag från Leo Vegas sida och för dig som spelare är det läckert att ha en överraskning se fram emot.

Insättningsbonus

Det är dock inte bara freespins Leo Vegas bjuder på i samband med din första insättning. Man ser också till att du får extra pengar att spela för. Du får nämligen en insättningsbonus på 100% upp till 2000 kr.

Kom ihåg att erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.